16 maj 2014

Välkommen värme!

I veckan kände jag hopplösheten komma och vända. Ska man frysa så ända in i märgen i mitten på maj? I förrgår kväll låste jag in mig på badrummet och tog ett långt hett bad, packade in håret, la ansiktsmask och drack ett glas rött medans jag lyssnade på Carolina Wallin Pèrez och drömde om sommaren. Och se, det hjälpte. Redan i går när man gick från jobbet kände man att värmen var på G. Tog av mig skinnjackan och gick i bara jumpern hem. Under veckan promenader (minst en mil om dagen) lyssnar jag på Sofie Sarenbrant, nu är jag inne på tredje boken: Visning pågår. Gillar dom! När den här är slut har jag redan laddat ner Mari Ljungstedts sista: Den man älskar. 



Magnus hämtade mig på jobbet och nu har vi åkt ut till Getryggen. Vi skall strax äta skaldjur, dela på en kall flaska Sauvignon blanc och efter det skall vi basta och bada i Östersjön. Livet är gott! 

Trevlig helg på er!

1 kommentar:

Åsa sa...

Låter härligt! Själv är jag kvar på Albert Street och städar ut det sista och ser till att flyttgubbarna får med sig det sista. Åsa, Maverick och Morris packar upp på Anglesea Street.