30 maj 2014

Squeeze-day

Klämdag och ledig dag. Som kompensation för att vi aldrig har halvdagar så får alla i mitt företag ledigt i dag. Tack för det! 

Dagens to do lista:

Gödsla gräsmattan
Ta reda på den rena tvätten (och tvätta om vittvätten med klorin typ eftersom det lilla röda i ett linne gjorde att tvätten fick en lätt ljusrosa ton)
Åka till soptippen och second hand butiken (med resterna från garderobsrensningen)
Handla
MotioneraTänker avsluta kvällen med en romantisk (barnfri) middag med kärleken min (inspektörn jobbar i dag, men i ärlighetens namn gillar ju att få vara ensam i bland, det händer ju så extremt sällan) Tanken var att grilla fisk och skaldjursspett men det är ju inte direkt något grillväder. Det får nog bli en skaldjursrisotto i stället (vi har köpt 1,5 kg parmentanost genom ett SSK pojklag och den ligger bara och väntar på att bli använd) 

Hoppas ni alla får en fin fredag ❤️2 kommentarer:

Åsa sa...

Så generöst med en squeezeday. Vi fick ju inte ens ledigt i torsdag. Kristihimmelfärd finns inte ens här. Konstigt att ett land som är så oreligöst har så många religösa ledighetsdagar. Här finns bara jul och påskledighet. Lyllo er :)

mammaxtre sa...

Låter fint tycker jag. Ostförsäljerskan är glad i att ni köpte ost. Hoppas de skall smaka :-)

Har varit ledig sedan i torsdags men känner mig helt slut. Luften gick ur mig efter dagens lott och korv&bröd försäljning på plantagen.

Kram du vackra kvinna