11 maj 2014

Många bäckar små


Denna veckans promenader slutade på hela 88 km, vilket har tagit mig 15 timmar 51 minuter och 16 sekunder. Jag har bränt 5209 kalorier och det är 29 promenader mellan 1,2 till 7,91 kilometrar. Att promernera är en perfekt motionsform och ingen kan skylla på att man inte hinner. Tänk er att man jobbar 8 timmar per dag, sover 8. Det gör att du har hela 8 timmars fritid VARJE dag. Välj bort några timmar framför TV:n så är det snabbt gjort. Denna veckans utmaning har ju varit vädret. Det är MYCKET roligare att gå i fint väder än i fult (regn) På morgonpromenaden till jobbet har det varit handskar på. Något annat som gör mina promenader roligare är Storytel (det andra är ju Runkeeper). Jag har hunnit lyssna ut Vila i frid av Sofie Sarenbrant och börjat på Andra andningen av samma författare. Ruskigt spännande.

Åsorna missar är nu friska. Vi har Skypat med de i dag men de är minsan lite svåra att fånga i en kameralins. Nu flyttar de till ett radhus vid Bondi i stället då man inte får ha katter i lägenheten där de nu bor. 


I övrigt händer inte mycket. I går hade vi kalas för Malin som fyllde 15 och då passade vi på att fira Lukas som fyllt 24 men som vi inte träffat då han jobbat och varit på resa. Här ser ni våra fina födelsedagsbarn. 


Nu väntar vi på mästarnas mästare och en ny arbetsvecka. Tack för att du tittade in!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat med alla kilometer med promenader :)
Vilken smaskig tårta det ser ut att vara :)
Kram
Gun

Anonym sa...

Ja jäklars vad du promenerar. Bra jobbat. Trevligt med födelsedagsfirande. Hoppas att vädret blir bättre i veckan och att du får gå i solen istället för regn.

Kram Lill-Åsa