04 maj 2014

Kulmen

Det verkar som om min förkylning nått sin kulmen. I natt "sov" jag bredvid mannen min hela natten utan att behöva gå upp och vandra. Måste betyda att det vänt. Man känner också ganska tydligt vilka magmuskler man använder vid hosta. Mina övre magmuskler har sällan varit mer väl/övertränade (och mycket ömma) 

Favorithunden kom till oss i går då hans matte tar med sig Rut ut på tjänsteresa. Simba är ju nu mer pensionerad (narkotikhund). Rut har nu mer tagit över och Simba kan vara mer hos oss ❤️


Vi vaknade på ett soligt Getryggen och gick på förmiddagspromenad mot Björndammen. Sen har jag suttit i solen och lyssnat på ljudbok (och kännt mig allmänt onyttig) medans M har rensat rabatter och gjort nytta. 


Min ljudbok är slut och jag måste således ladda ner en ny. Hem till stan och handla och grilla för att sen gå ytterligare en hundpromenad. Där tog jag dagens bilder.


Veckans promenerade totalsträcka blev 8 mil 6 kilometer och 400 meter. Vilket har förbrukat 4955 kalorier och har tagit mig strax över 15 timmar.  

STOLT. 

PS Dagens Maverick och Morris rapport: Maverick piggar på sig, Morris är nu den mest sjuke. Sover och ligger och spinner mest. Äter och dricker dock. Jävla kattherpes, må de bli friska. De bryr sig otroligt mycket om varandra. Nu är det ombytta roller. Nu är det Maverick som "mammar" om Morris. Brödrakärlek ❤️ DS3 kommentarer:

Åsa sa...

Vilket härligt vårväder ni har. Här i Sydney fryser vi ny. Blir ju så kallt inomhus när inomhustemperaturen sjunker. Idag fick jag inviga vinterjackan då det bara var 10 grader på morgonen.

I natt lämnade vi badrumsdörren öppen för M&M. Maverick blir piggare och piggare och sprang runt lägenheten imorse. Morris låg under soffan. Nu har han också väldigt svårt att gå och han har inte ätit idag. Han drack lite mjölk. Åsa ska jobba hemma på em och prova lite kängurufärs. Funkar inte det får vi nog ringa veterinären igen. Känns hemskt att åka till jobbet när han inte mår bra.

Åsa E R sa...

Du är så gullig som bloggar om våra missar!
Jag är på väg hem från jobbet för att jobba hemma på em.
Håll tummarna för att Morris äter kängurufärsen när jag kommer hem.
Kram på dig

mammaxtre sa...

Så skönt att förkylningen så smått börjar ge med sig.

Vad du gått människa! Galet bra gjort!

Kram