04 maj 2013

Sommarpratare

Nu lagom till sommaren 2013 har jag lyssnat klart på förra årets sommarpratare. I dag när mannen hade en arbetskamrat här som hjälper oss dra om elen (om och ut, ut som till bastun och dass) så kände jag väl lite att jag var i vägen. Eller åtminstone lite onyttig. Rabatterna rensade, veden staplad. Serverat lunch till hantverkarna. Jag gick på promenad (9km, duktigt va?) Tänkte lyssna på Spotify. Det tänkte den yngste sonen jag har också som ideligen snor min inlogg där. Lösningsorienterad (och snäll) som jag är kom jag på att jag kan ju lyssna på podcasters som är så modernt! Fattade bara inte hur man skulle göra. Kom då på att jag inte lyssnat på vinterpratarna ännu. Laddade ner SR appen och hann med både Sissela Kyle och Annika Östberg.

Väl hemma var hantverkarna precis klara för dagen och nu vankas bastubadande och middag. Fick jag önska en endaste liten sak så skulle det vara att det mojnade lite. Väldigt vackert väder, men ack vad det blåser!













2 kommentarer:

Mamma sa...

Så fint ni får det på Getryggen!
kram

Anonym sa...

Fina bilder. Ni ser ut att ha en mycket mysig helg. Känner igen problemet med Spotify men vi är nog inte lika snälla :). Poppe gör dock så att låtarna är tillgängliga offline på sin mobil och då kan 2 lyssna samtigt.

Kramar Åsorna