02 maj 2013

Något vackert och något hemskt

Jag hade lunchdate med min man, vi åkte till fantastiska Zetas handelsträdgård. Satan vilket ställe! Service så det hette duga, en trädgårdsmästare dök upp och hjälpte oss mycket samt gav goda råd om det hallon och blåbärsbuskar vi köpte. Jag visste inte att ska köpa olika sorter för att få en bättre pollinering. Således har vi nu köpt 3 olika slags hallonbuskar och två olika blåbär. Och vi vet också att en blåbärsbuske är dubbelt så dyr än en hallon (och att det billigare på Zetas äm Plantagen!)

Jag är inte särskilt intresserad av fotboll, men av människor. Varför ska en ung man mitt i livet med en gravid fru och två stycken 1-åringar dö?! Så ofattbart hemskt att man inte kan ta in det.




3 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser verkligen fint ut där på Zeta.

Ja usch och fy så hemskt och orättvist att han skulle dö. Fy tusan.

Lill-Åsa

Anonym sa...

Åh dit vill jag åka :)
Ja visst är det galet att någon så ung ska dö. Ja tankarna går till hans fru och barn. Sen blir jag väldigt rörs över alla olika lags engagemang i detta, de visar alla sin sorg. Det känns fint.
Trevlig helg
Gun

Mamma sa...

Jättefina bilder från Zetas. Jag älskar allt i betong, sten och trä. Naturmaterial. Tänk en bänk i betong med en snygg dyna på (när det inte regnar förstås)
Kram och trevlig helg