31 december 2012

Gott nytt år

2013 kommer att bli ett toppenbra, det vet jag redan nu åtminstone vad gäller det delar i mitt liv jag kan påverka själv, för man skriver ju som bekant sitt eget livs dagbok.

I går var jag till Dr Adams. Han var rätt säker på att min ledkapsel är trasig. Vanligast vid trauman (inte ovanligt att hockeyspelare drabbas kan man läsa. Bland andra har Foppa råkat ut för det) Ingen kortison hjälper, han vill skicka mig på en MR och till en axelspecialist. Jag avvaktar nog med det. Sen handlade vi mat och gick hem och gjorde wraps och gick till Cenntiental Park och satt i skuggan av en cypress och drack kallt vitt vin och åt våra wraps. Vi gick sen vidare i den stora parken och såg mängder av flying foxies. De flyger även över altanen på kvällarna. Som jättestora fladdermöss och otroligt vackra (och lite läskiga) klockan var 17 när vi kom hem så vi duschade, satte på oss finkläderna och lagade middag. Vi var vakna till 00.30 och sov i ett sträck till 07.00. Otroligt vad lite vi känner av jetlagen.

Magnus och jag vaknar före Åsorna och har skaffat oss egna morgonrutiner. Frukost, bok och bloggande på altanen "all by ourselfs" innan de andra vaknar. Vi lyssnar till stadens ljud och njuter av morgonsolen. Idag måste Åsa (Ek) jobba några timmar, vi andra ska gå ner till Cogee beach och ta oss ett dopp i Stilla havet.Vi var inte vid Harbour Bridge i går vid midnatt, bilden har jag stulit från nätet. Men vi såg fyrverkerierna från altanen. Här är klockan 09.20 redan på nyårsdagen.
1 kommentar:

Mamma sa...

Skönt att ni klarade jetlagen så bra. Ja visst är flying fox häftiga. Stora och ganska skräckinjagade. Känns som man får ducka när dom kommer i full fart.
Skönt om du fick ordning på din axel så du slipper äta en massa värktabletter. Jag fick en tablett som heter Naprogesic som funkade ganska bra.
Ha det fortsatt trevligt. Och god fortsättninh på det nya året.
Kramar