22 december 2012

En riktigt bra dag

Upp med tuppen för att koka risgrynsgröt, Malin och Johanna skulle åka med sin mamma till Småland och som alla grötkokerskor vet tar ju risgrynsgröt en lång stund att koka. Ett telefonsamtal från pappa förgyllde morgonen tillsammans med nyhetsmorgon som ju också var juligt.
Sen åkte vi till systembolaget. Där var ju vi (eftersom jag är så bra på att planera) egentligen klara men vi fick en liten "tänk om det inte räcker" tanke i skallen. Där var vi inte ensamma. Satan i gatan vad folk! Vidare på stan där vi efter en stunds letande fick parkering. Köpte de sista klapparna och åkte vidare till ICA där vi handlade rekord billig julmat (vi blir få runt vårt julbord i år, tyvärr)

Väl hemma har M badat och jag slagit in julklappar och tindrat. En bra lördag fast jag saknar barnen (och småbarnsåren överhuvudtaget)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Som man bäddar..... God Jul och Gott Nytt År och ha en underbar resa. Ni får hälsa till Åsorna och Pontus, även hans kompis kan ju få en hälsning också. Hälsningar Faster Bibbi

Anonym sa...

Tänkte lite extra på dig igår kväll när vi efter På spåret faktiskt kollade på Jul med Ernst. Riktigt julmysigt faktiskt.
Kram och njut av juldagarna även om de inte riktigt ser ut som du vill att de ska göra.
Stor kram från Svägerskan

LindaF sa...

Du kommer tids nog få en ny era med småbarnsår så pass på och njut av lite vuxenjul nu :) Ha en underbar resa och blogga för guds skull! Kram på er båda!