25 december 2012

Juldagen

En bra julafton som var så stillsam som den nog aldrig varit. En liten klump i halsen som jag svalde och tår som jag tvingade tillbaka när Axel lämnades till pappafamiljen klockan 14.45 (han är ju inte 8 åt utan 18) Med de andra barnen Skypade vi och pratade i telefonen med. Det var bara mamma, jag och fina Magnus som åt julmat, tittade på Kalle och Karl-Bertil. Tomten såg vi inte skymten av men många fina klappar fick jag ändå.


Jag gillar juldagen, annandagen och de andra kravlösa mellandagarna. denna dag har varit skön och har tillbringats i soffan mestadels. En vända till Mediamarkts REA i ett ärende till mamma som jobbat. När jag ändå var klädd för utomhusaktivitet gick jag en promenad. Det var länge sedan vi hade så här mycket snö i 08-land. Det är så vackert!

Och nu har resväskorna fått komma in. I morgon börjar vi packa praktiskt (i huvudet är det redan färdigpackat)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Vet precis känslan v tomhet när man inte kan fira med sina barn men man får trösta sig med att man får så många andra fina stunder resten av året.

Nu tycker vi att vi har väntat klart. Kom hit nurå! ;)
Kram från svägerskan

Anonym sa...

Förstår huvud känner, även en 18 åring är ju ens barn, man kommer nog aldrig över den känslan och saknaden, hälsan en läsare