19 november 2012

Milstolpe

 

I dag fyller mitt yngsta barn 18 år och blir således myndig. Från midnatt är jag inte längre behörig att se hans konton eller skola24. Helt galet vad åren går fort. När Axel kom var Lukas 4,5 och Oskar snart 6 år. Oj, vad de längtade efter ett syskon. Och en bror stod högst upp på önskelistan. Klart man gör barnen till viljes.

Axel fyller år

I mamma och pappas säng där han oftast vaknade. Här fyller han 3 eller möjligen 4 år. Storebror Oskar ses till vänster.

Axel finklädd

Finklädd och vattenkammad

Axel i bilen

En rosa bilbarnstol kan tyckas märkligt i en familj med tre söner. Men man hyrde dom via Folksam och de fanns bara i en färg. Å, andra sidan har mina söner haft lekstuga, dockor, vagnar och en leksaksspis också. Men alltid föredragit bilar och bollar (om det inte var någon tjej på besök som bestämde att de skulle leka mamma, pappa, barn och regisserade leken)

Axel på pottan

På pottan på fjället med svinkoppor på näsan.

Axel

I soffan hos mormor och Uffe. Söt som en karamell ♥

Axel och Lukas

Och så här såg han ut i somras den 21 juni. Storebror Lukas till vänster.

Grattis på 18 årsdagen älskade, fina Axel ♥

3 kommentarer:

LiteAvLinda sa...

Det är helt galet att du min unga och vackra vän bara har vuxna barn!? Och vilka killar sen då! Jag kan inte ens föreställa mig att min son en dag kommer kunna tala, än mindre att han ska växa och bli stor...

Åsa sa...

Men så söt. Att man inte kramade sönder honom :). Ja jösses så fort tiden går. Det var ju bara igår som vi tre systrar var i dina killars ålder.

Mamma sa...

Ja, Åsa visst är det så. Tiden bara rusar iväg. Och jättefina pojkar är det. Hälsa Eva och tacka för igår när ni ses!
Kram mamma