22 mars 2015

Jobbarkompisar

Ja, tänk vad många roliga och trevliga arbetskamrater man haft genom åren. Ulla, Maribell, Lotta, Karin, Geir, Kicki, Janis, Anne och Gud vet hur mycket trevligt folk man träffat på just jobbet genom åren. Jag som ju jobbar lite extra hemmifrån ibland på kvällar och helger hade i dag det mest nyfikna och genom åren sötaste jobbarkompisarna. Tyvärr alldeles för nyfikna. Ville gärna busa med muspekaren och kliva på tangentbordet. Åkte ut ur rummet trots idogt jamande så mattes hjärta blödde.  

Annars har tyvärr helgen gått i huvudvärkens tecken. Den kom tillbaks i fredagskväll och i går fanns den där i bakgrunden även om den inte gjorde mig sängbunden. I dag kvar bara till 5%. Förutom jobbet, bara hemmamys i soffan med kattfröknarna och make. En vecka kvar på gamla jobbet, sen lite påsklov innan vi går på det nya. 

Må solen återvända och huvudvärken fly ❤️

1 kommentar:

Anonym sa...

Men jösses så mysigt med så små söta jobbarkompisar. Så sociala. Ja visst är det hemskt när de står och jamar utanför en dörr. Jag är värsta toffelmatten. De får nästan alltid som de vill de små pälskningarna

Lill-Åsa