30 september 2014

Läkarbesök

I dag var jag hos på medicinmottagningen på sjukhuset i min stad. Träffade en fin/bra/trevlig/noggran doktor som lyssnade och hör och häpna till och med undersökte mig. Tog mig på stort allvar (ska man bli orolig nu?) I morgon redan ska jag punktera min förstorade sköldkörtel för att se vad dessa cystor och den andra förändringen innehåller. Skönt att det går undan. Den växer, det känner jag ju både när jag andas och sväljer. 



Bilderna här på bloggen är av sämre kvalitet än tidigare, jag vet. Det beror på att jag inte äger någon dator utan "måste" blogga från IPhonen eller IPaden och om Bloggers app finns mer att önska. Antingen slutar jag lägga upp bilder eller så slutar jag blogga. Har inte bestämt mig. Kör kanske året ut. Eller så köper jag en dator, men jag är lite snål för det. Man kan ju göra nästan allt på IPaden. Vad ska jag med en dator till annat än till att blogga och lagra/hantera bilder på? Vill ju hemskt gärna köpa en ny kompaktsystemkamera men gör jag det måste jag ju ha en dator att lagra bilderna i. Och då blir det ju mycket pengar som går, som man i stället kan åka till Australien för, spara till vår flytta till Stockholmsdröm, andra resor, panel till Getryggen etc. Wojne, wojne vilket i-landsproblem.....

4 kommentarer:

marie sa...

Vad skönt att höra att du blev bra bemött! Det är så viktigt. Du behöver nog inte oroa dig - är hen noggrann kan du vara lugn. Har du inga andra symtom som vid hyper/hypo?

Och sluta inte blogga! Flytta bloggen till wordpress istället.

Håller tummarna för dig i morgon, kram

Anonym sa...

Tänker på dig lite extra imorgon!!
Kram Maribel

mammaxtre sa...

Tänker på dig idag vännen. Finns vid din sida fastän jag inte är på plats. Bloggandet funderar jag också en del på. Sluta är nog åt vilket håll det lutar. Kramkram

Pingvinfamiljen sa...

Nää, sluta inte blogga. Men jag förstår, vi har haft samma funderingar själv. Men det är ju så roligt att läsa gamla inlägg. Lite grann som en dagbok.

Nu hoppas vi på bra besked från läkaren.

Kram lillasyster