29 september 2014

Fult och fint under promenaden

Helgen var toppen men gick för fort. På fredagen var jag till Ulla och åt god mat och umgicks med några av de vänner som skall med till Madrid i oktober (vi är 11 som åker) God mat, vin och massa skratt. På lördagen åkte Magnus till Solvalla med jobbet. Jag gick en 5 km promenad med Lotta, handlade och gick ett varv till (milen, ni vet) När Magnus kom hem bjöd han med sig Pernilla, Rut och Simba in på middag (ok, hundarna hade redan ätit middag så de fick "bara" godis) Jag hade lagat gulasch till ett helt regemente (1,2 kg högrev) Så Pernilla fick offra sig. Samtidigt såg vi Brynär ta hem 2 poäng mot Linköping (och SSK hande vunnit sin match tidigare) 
Magnus gav sig ut i skogen på söndagsmorgonen och se, äntligen har svampen satt fart!Jag gick milen (osocialt kanske men jag går gärna ensam och lyssnar på böcker och hellre efter vägar/stigar än i skogen) Tog kort på några fina saker:
Och på några fula: 

Alla dessa sopor står efter samma väg. Hur jävla dum i huvudet får man vara? Om man ändå baxat in skiten i bilen kan man väl åka till tippen med det? Det är ju gratis. Grrr. Senare åt vi pasta med kantereller och äppelpaj till middag. Hammarbymatch på TV:n, vilken resulterade i 3 poäng. Ganska tidig sänggång. 
Summasumarium: 
 En bra helg med sagolikt väder, umgänge med många vänner, ett ganska långt telefonsamtal med en son, god mat, 2 mil i benen och soffhäng med kärleken. Axels nya flickvän har sovit över, Katarina Wennstams sista bok om poliskomisarien Charlotta Lugn är klar och jag har nu börjat på Den stumma flickan (av Hans Rosenfelt och Michael Hjort). Den 4:e boken om den osympatiske kriminalpsykologen Sebastian Bergman. Verkar lovande!Nu kör vi, bara 4 dagar kvar av denna arbetsvecka. I helgen åker vi till Getis, längtar!

1 kommentar:

Pingvinfamiljen sa...

Har Axel skaffat flickvän, så kul!

11 brudar på tjejresan, det måste vara rekord! Så avis...Ni kommer få så roligt och mysigt.

Kram Åsa