21 september 2014

Formtoppen

På lördagsmorgonen städade vi ur stugan och gick ner till civilisationen. Gun, jag och de flesta av våra kvinnliga kusiner på pappas sida samt faster Ewy skulle springa formtoppen och umgås. En tradition som vi började med förra året. Vi bor i Malung, Lima, Borlänge, Gävle, Södertälje och Sorunda. Åsa som bor i Sydney och Carina som bor i Gävle kunde inte vara med i år. Av oss kussar är Carina äldst (född 1961) och Marlene yngst (född 1981) Sen har vi ju Leif, Ingemar Kent och Christer men de är ju inte kvinnor och detta är ju ett lopp för just bara för oss. Vi planerar eventuellt en kusinträff i sommar så att vi alla kan ses. 

Vi bor i lägenhet på Högfjällshotellet och bussas ner till Lindvallen där vi tar liften upp till toppstugan. Sen springer vi jäms med fjällryggen och sen ner till hotellet. Eva var snabbast av oss kusiner i år. Imponerande av en 50-åring. Jag sprang hela loppet (jag nöjer mig med det med tanke på den "marschmallowen" jag har i halsen) Efter loppet var det afterrun (öl och trubadur) Efter vandringen/vistelsen på fjället och loppet luktade man ju inte hallonsoda direkt så jag var ganska snabb till vår lägenhet för att få vara först i duschen (Veronica hann ändå före) Sen drack vi bubbel och skvallrade tills det var dags att gå på middagen. Mycket trevlig tillställning men vi kusiner födda på 60-taletoch Ewy gick hem strax före 23. Vi fick springa och umgås i sol men i dag när jag vaknade tidigt skulle smyga ut för att samla kilometrar hällregnade det...Nu är jag hemma i Södertälje och väntar på att inspektörn ska komma hem från Alicante. Det hällregnar, blixtrar och åskar som bara f-n, men inte gör det mig något. Det var rätt bra timing på just det här ovädret.


3 kommentarer:

Marie T sa...

Vilka härliga bilder och vad fint att vara så många syskon och släktingar som gör nåt kul ihop! Sånt kan jag sakna som ensambarn.

mammaxtre sa...

Vad trevligt! Förstår att ni haft det bra! Kram

Anonym sa...

Ja det där ser jag fram emot om ett par år! Har ju världens bästa systrar och kusiner. Åsso ska jag springa skitfort...

Lill-Åsa