08 september 2014

Sensommar

Sicken helg vi haft! 


Riktigt sensommarvärme. Efter jobbet i fredags åkte vi ut till Getryggen där vi åt hummer, räkor och badade bastu länge. Månen var väl inte direkt full men stor och ljus. 17 grader i Östersjön. Somnade senare i soffan i varsit hörn som sig bör en fredagskväll. 


På lördagen skruvade vi hallmöbler och målade/snickrade hatthylla (egengjord men inspiration från allas vår Ernst) Furutaket i sovrummet målades både en gång på lördagen och en sista gång på söndagen så nu är det klart. Finns tråkigare saker än att måla just tak? Armarna blir som spagetti efteråt och bara skakar (sovrummet är annars nästa års projekt men nu är ju det tråkigaste redan gjort) 


Jag gick milen och lyssnade på riktigt bra sommarpratare, vad kloka människor det finns som man aldrig hört talas om. Nu har jag bara 4 kvar av årets alla. Vi grillade rostas och åt egenodlad potatis och gorgonzolasås till och middagen avnjöts ute på altanen. Inte en geting såg vi, vi som hade invation förra gången vi var ute!? 
 Söndag = vilodag (bara om man redan nått veckomålet på 7 mil, vilket jag hade med lite råge) Vi möblerade om, beskar hallon, rensade lite ogräs och städade. Hemma i stan åt vi pasta med Karl-johansvamp och tvättade.Batterierna fullladdade inför en ny arbetsvecka :)

1 kommentar:

Åsa sa...

Vilken mysig helg. 7 mil i veckan!!! Herrejäklars, jag går säkert inte ens 1 mil. Hoppas att du verkligen njöt av vilodagen. Ni kommer ju ha Sveriges snyggaste sommarstuga när ni är klara.