29 juni 2014

Madrid, Ernst, Kalas och vuxna barn

I går var tjejligan här (eller börjar man bli för gammal för att kalla sig tjej?) Nåväl, jag höll 48 års kalas i går med finaste vännerna. 


Vi planerade även årets höstresa och det alternativet som vann var...Madrid! En spännande stad som inte så många verkar ha varit i. Vissa städer (London, Paris, Budapest) har jag varit flera gånger i och av Europas huvdstäder har jag besökt ganska många. I Spanien har jag varit i Sevilla, Valencia, Palma, Benidorm, Malaga, Ibiza, Barcelona men som sagt aldrig i Madrid. I oktober åker vi dit en weekend. Härligt att ha något att se fram mot när hösten kommer.Jag fick bland annat fina glaskrukor från Ernst


Något väldigt roligt men också sorgligt: Oskar blir sambo med sin Danielle i Sydney. De har fått en trea i Bronte beach och håller på att flytta. Oskars arbetsgivare skall hjälpa honom med visum så om allt går som de planerar så kommer han inte hem. Det viktigaste är ju förstås att ens ungar är lyckliga, för det var ju målet men visst svider det i mammahjärtat när man inser att man inte har så många semesterdagar eller pengar att man kan ses särskilt ofta.  


I morgon börjar jag jobba efter att ha varit sjukskriven tre veckor i samband med min hysterktomi. Det känns helt ok. Jag är återställd och redo!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Aha det är så Oskar och Danielle kommer att lösa det. Ja så klart är barnens lycka nr 1 men hu så jobbigt att ha en unge så långt bort. Avundas dig inte 😔
Kram kram
Gun

LiteAvLinda sa...

Bamsekram fina vän <3

Anonym sa...

Nu måste ni börja komma hit en gång per år minst ;). Vilken stor lägenhet de har skaffat och underbart område. Inte alls långt från moster :), men förstår att det är blandade känslor för dig.

Madrid låter spännande. Det hade jag också röstat på...

Kram från lillasyster

Mamma sa...

Det är svårt, smärtsamt och samtidigt glädjande när barn blir vuxna. Man inser att man inte är den som är nummer ett i deras liv längre. Men huvudsaken är ju att dom mår bra. Det vet jag att du också tycker.. Lika fullt så smärtar det. Jag vet precis hur du känner.
Till Madrid bilade jag i slutet på
80 talet. Jag minns inte så mycket av Madrid, mer än Prada museet, men bilresan dit över Pyreneerna kommer jag ihåg.
Stor kram

mammaxtre sa...

Madrid, det ska bli kul! Inte mitt val men vad gör väl det. Resorna med dig och dina vänner tar mig till ställen, dit jag aldrig skulle ha åkt. Och så kul vi haft! Måste läsa på om Madrid, förbereda mig. Kram

Anonym sa...

Hej förstår att det smärtar i en moders hjärta när barnen väljer att bo så långt bort.
Jag var också orolig när Johan var iväg att han inte skulle komma hem. Han är ju hemma nu men pratar mycket om Australien, att han längtar dit.
Kul för Oskar, Sotzi.