29 mars 2014

Långpromenad

 
 
I dag är mannen (och mellansonen visade dig sig) på Solvalla med “gubbarna” från jobbet. Jag körde honom till Östertälje vid 10. Vi hade ett gäng grejer som skulle till vår returstation här i stan (finare ord för soptipp) Jag har sagt det förr: Där skulle jag kunna tänka mig att jobba. Sortera och rensa! Jag var inte ensam kan jag meddela. Satan i gatan vad folk!

 
Men lortiga fingrar sprang jag in på Plantagen och köpte några penséer och blomjord. Jag har annars som lite tradition att plantera ut penséer till Valborg men nu verkar våren vara kommen så jag går All in. Det värsta som kan hända är att det fryser söner och då har jag slösat hela 59 kronor. Det överlever jag.


 
Efter lite krattande och räfsande här hemma gick jag på långpromenad. 1,2 mil. Jag blir lycklig av att promenera i vårsol. Jag var ju glad redan när jag vaknade (jag är ju nästan alltid just glad) men är nästan lite hög efter promenaden. Lyssnar på flera år gamla sommarprat, i dag Monica Ahlberg och Henrik Hjelt. Båda programmen var bra!


 
Slingrande grusvägar, hästhagar, lador, vackra hus, en golfbana, sol och blå himmel. Och en skugga av en 47 årig bloggerska.


 
Reggar ju alla mina aktiviteter på runkeeper, för det är otroligt kul att se hur långt det blev och hur många små bäckar blir rätt många mil. Tiden blir dock aldrig bra då jag stannar och fotar och i dag plockade jag även dessa små raringar…


Magnus på Valla, Axel spelar hockey, Malin och Johanna hos kompisar. Tror jag ska lägga mig i soffan med korsordet i dagens DN. Om mig är det inte synd.3 kommentarer:

Karin Ricklid sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mamma sa...

Låter som perfekt lördag!

Åsa sa...

Ja det är otroligt vilken skillnad det blir på humöret när det är blå himmel och vackert. Oskar uttryckte att han var typ deprimerad förra veckan när vi hade skitväder. Han har anpassat sig snabbt :)

Härliga vårbilder! Måtte ni få slippa snön nu.

Kram Lill-Åsa