09 mars 2014

Förkylt


Eter lördagsfrukosten satte vi oss i bilen och åkte till Gävle. Vi ville umgås och se på hockey. 2 timmars bilresa och man är framme, otroligt skönt (jämfört med Luleå som ju var en otroligt fin stad men låg förtvivlat långt bort) Innan hockeyn åt vi lunch på O´Learys och shoppade (Magnus, inte jag*) 


Äntligen har våren kommit! Vilket väder! Och tänk så det påverkar humöret (kommer från mig som är rätt glad oavsett väder) Nu har vi ett halvår med sol, värme, Getrygg och utomhusvistelse framför oss.


Dagens vi mötte Lassie: Bredvid oss i Läkerolen satt ingen mindre än Rolf Lassgård. 
Otroligt skönt med seger som gjorde att "vi" hamnade på en fjärdeplats och det är 2 platser högre upp än det laget han gick i från. Det blir också en roligare stämning vid middagen med en seger i ryggsäcken. Vi åt gott, såg på film och somnade i soffan. 

I dag vaknade jag 07 trodde aldrig jag kunde somna om. Men se det gjorde jag och vaknade 09.30! Oj, vad dagen går fort när man sover bort halva. Vi har sen varit på stan, ishallen och bakat hallon och blåbärspaj. Hemma i tokstan vid 17. Axel har varit förkyld i nu nästan 3 veckor, Magnus i en vecka och i går smög sig min på. I dag en fullt utvecklad bonnförkylning. Men jag ska inte klaga. Det var väldigt länge sedan jag förkyld så det var nog min tur. 


*Jag är för tillfället för tjock för att handla kläder. Nu har jag gjort en deal med mig själv: Lyckas jag inte gå ner en storlek (ca 5 kg) inom snar framtid måste jag köpa mig ett par välsittande jeans i den storlek jag har. Det grämer den ekonomiskt sinnade själen jag är. Jag har så j-a mycket snygga jeans (och annat) som just nu är för litet. Hälften är ju gjort (träningen) Bara maten (portionerna) som måste halveras typ. 


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan nu känna att min förkylning är väck, tack o lov. Tog sammanlagt ca tre veckor.
Det är superbra att du är så på med träningen.
kram
Gun

LiteAvLinda sa...

ni verkar som vanligt göra något härligt av er helg :) krya på dig!

Mamma sa...

Jag har nu hostat sedan jag kom hit. Känns som halva lungorna är upphostade. Men det går över. Lycka till Marie med kilona
Kram

Herr Dunderbar sa...

Shit vad passande det varit om mannen på bilden satt med en nässpray i näsan....
Det hade passat så bra med rubriken på detta inlägget :P

Härlig blogg du har förresten!!