22 juli 2013

Promenader

Eller powerwalks som det så modernt heter. Det är grejen det.

bild1

Jag har bantat sedan 10 års ålder. Än har jag inte gett upp Ler

Jag har lyckats många gånger. 19 kg en gång (efter Lukas födelse) och hur många gånger jag lyckats gå ner 10 kg har jag inte ens koll på. Eftersom jag är en antingen eller typ så behöver jag bara “synda” med en endaste liten ostbåge för att ge upp och börja på nytt på måndag. Så dumt.

bild2

Därför har jag inte gett upp mina lunchpromenader. Vore jag naturligt smal skulle jag ligga i soffan och äta chokladpraliner och läsa all ledig tid. All motion jag utövar har samma syfte (att bli smal, snygg och framgångsrik haha)

Går jag 45 minuter varje lunch och lika länge på kvällen så blir ju det många km på en vecka. Borde springa med det är ju så i bövelen tråkigt. Jag vill fota och lyssna när jag är ute i naturen. Fast jag löptränade i ganska exakt ett år så var det enda jag kunde tänka –Och ett steg till, och ett steg till (och tappar man ju fokus på det man lyssnar på) Jäkligt tråkigt.

bild

Sen älskar jag ju att vara utomhus. Jag BORDE verkligen ta mig i kragen och köpa ett gymkort. Jag är ju klar hos sjukgymnasten och måste ju hålla i träningen, annars lär jag ju få ont i axlarna igen. Det är ju liksom färskvara det där med träning. Men vem vill gå in i ett svettigt gym en fin sommarkväll när man jobbat hela dagen? INTE JAG!

Bilderna tagna under min lunchpromenad. Sommar-Stockholm i mitt ♥

5 kommentarer:

LindaF sa...

Börja på F&F med mig :) och nu på sommaren är det gratis UTE i parken vid minigolfen ;)

Mamma sa...

Ja, för mig passar promenader bra. Det blir några extra poäng att äta för. Man får liksom hitta grejen som passar för en själv
Kramar

Anonym sa...

Jag blir precis som du när jag springer. Kan inte tänka alls och hjärnan slår typ av. Skittråkigt. Då är det mycket trevligare med promenader. Speciellt när solen skiner.

Lill-Åsa

Anonym sa...

du är inte ensam Marie, men du är nog ensam att våga säga det jag känner, hatar eller starkt val av ord men så jäkla trist att springa !!
jag skall ta mig i kragen & gå mer jag med, tack för ditt Peppande till oss andra :O) K, Lollo

Anonym sa...

http://www.aftonbladet.se/halsa/article17184543.ab