16 mars 2013

Sol ute sol inne, sol i hjärtat sol i sinnet

Ja solen verkar inte vilja sluta skina. Efter en lugn morgon* i soffan med morgontidningarna begav vi oss ner på stan. Jag besökte den fina underklädesaffären för att handla upp presentkortet jag fick av tomten i julklapp. Provad 22 behåar typ men eftersom jag inte skulle ha en svart så bidde det ingen. Den jag ville ha var slut i min storlek och färg. Men eftersom det är en liten fin butik med hög service skulle de beställa hem den jag ville ha.
Väl hemma knackade det på dörren och vi fick spontanbesök av Ulla & Sören. Trevligt. Sen gick jag en långpromenad. Tog säkert 2 timmar för den 7,5 km rundan jag brukar gå betydligt fortare var mestadels isbana så det gick inte fort men det blev nog ändå en bra träning för ovana muskelgrupper.
Nu åker vi till Linda, Fredrik och Afred på middag. Lyxigt!

Mammaskryt: För er som inte "är vän" med mig på Facebook eller följer mig på Instagram vill jag tala om att min yngsta avkomma fick körkort i går ❤


*Lugn och lugn, var fan var Jesper i nyhetsmorgon?! Jag som var beroende av Lasse Bengtsson och sörjde när han slutade har nu vant mig vid Jesper och gillar honom skarpt. I dag var han tydligen ledig. Som lök på laxen var även "trädgårds/blomexperten Viktoria från Zetas utbytt mot någon helt annan. Grrrr!

2 kommentarer:

mammaxtre sa...

Så roligt att Axel nu har sitt körkort. Ett kliv i rätt riktning tänker jag. Härligt!

Tänk så vana vid blir med programledarna och experterna :-)

Jag sörjer fortfarande att Kristin Kaspersen slutade men är glad att slippe Tilde på helgerna. Så kan det vara :-)

Mamma sa...

Sånt är inte kul när bara byter ut folk så där utan att fråga:-) Så roligt att solen lyser över er också. För det gör den här. Hujeda så varmt det är här
Kram