11 mars 2013

Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen

Jösses vilken tur vi har med vädret. Vi har åkt skidor alla dagar. Magnus och Oskar åker snabbare än mig och pappa åker inte alls (jo, han har åkt över myren någon gång attofram) Men inte gör det mig någonting, jag "går på tur" men näsan mot solen och njuter i fulla drag av naturen, solen och tystnaden. I år har vi bytt ut den obligatoriska belöningsapelsinen mot choklad. Kladdar mindre för att dra på sig vantar när fingrarna är fulla av apelsinkladd är ingen höjdare.
På kvällarna spelar vi kort och lägger oss tidigt. Ingenstans sover jag så gott som här. 10 timmar på raken. Varje kväll tänker jag att jag ska läsa länge men hinner två sidor innan ögonlocken inte kan hålla sig öppna längre.

Dessa dagar har vi verkligen sugit det sista ur vintern och i morgon åker vi hem och tills dess beställer jag lite vårväder (fast det lär bli kallt och snö sägs det)


I



5 kommentarer:

mammaxtre sa...

Härligt, det är alltså dit jag ska åka. Jag behöver sova gott och länge :-)

Anonym sa...

Ja visst är det skönt att sova där :)
Känns knepigt att inte vara där i vinter, hade ju varit kul att ha bättre kondis än pappa för en gångs skull ;)
Puss å kram
Gunni

Anonym sa...

Ja satan i gatan vad man sover gott i stugan. Jag fick inte ens jetlag sist jag var dar och kom fran Australien. Sov fran 22.00-06.00. Det ar den magiska fjallsluften.

Kor forsikt hem!

Lill-Asa

Anonym sa...

Vilken härlig semester ni verkar ha haft :). Det hälsosamma och stärkande verkar vara en verklighet! Nu är det snart vår tur att semestra. Kör försiktigt hem Kram faster Ewy!

LindaF sa...

Fantastiskt! Hoppas också hinna med en fjällresa innan snön är borta. Men nu ser vi framemot främmande på lördag. Kram på er så länge