27 februari 2014

City and Colour

Att lyssna på samma musik som sina barn kan få en att bli galen ibland (hårdrock, punk, band som jag inte har en aning om vad dom heter) eller lyrisk ibland. Både jag och Magnus gillar Dallas Green (eller City and Colour som ju är hans fyndiga artistnamn) 
I går var han i stan ❤️ Jösses vad bra han var! Det roliga var att på Berns där han spelade (Debaser blev för litet) såg alla ut som Oskar och Axel. Rutiga skjortor, tatueringar och skägg. Många hade glasögon (så som Dallas själv alltså) Jag tyckte att jag såg sönerna flera gånger (A var förvisso där men jag såg honom inte) Det blev ganska tydligt vem de är inspirerad av.

Före konserten var vi på Monks och drack godöl och sen på Tabbouli City och åt libanesisk mezemeny. Hemma vid ett och upp och hoppa i morse vanlig tid gör att jag är så otroligt trött i både öga och kropp i kväll. Satte i gång med städningen så fort jag kom innan för dörren för sätter man sig ner är det ju stört omöjligt att komma upp i fart igen. Nu vankas sushimiddag (som vi inte lagat själv) och sen är det bara en arbetsdag till helg!


1 kommentar:

LiteAvLinda sa...

Klart han bra. Kanadensare är bra på mycket. Gissar då att den som hämtade sushi såg min syster ;) kram