05 februari 2013

Önskemiddag

Dagens medgång:
Jag hänger ju på Tradera av och till. På några dagar har jag köpt ett JellyBean tårtfat och en skål på fot supermegabillgt. Skålen är på väg hem med DHL men fatet hämtade jag i dag på lunchen (olika säljare) Båda helt nya och oanvända! Saker jag velat ha länge.

Dagens motgång:
Jag gick (sprang) en halvtimma tidigare från jobbet för att kunna hälsa på min syster som gjort en hysterectomi och ligger på ett sjukhus nära mig. Tåget kommer inte och i högtalaren ropar dom ut att det är störningar i trafiken mellan Stockholms C och Järna pga ordningsstörningar? När tåget väl kommer är den halvtimma jag hade till godo borta och jag får skynda mig som en tok för att hinna vara hemma tills grabbarna kom. På radion har mannen hört att obehöriga personer vistats på spåren i Flemingsberg. Grrrr.

Dagens guldkant:
En förlorad son är hem på blixtvisit. Säg vad du vill ha för mat. Stuvad spenat och så fick det bli.






4 kommentarer:

mammaxtre sa...

Hade ingen aning om vad dte var för ngt du köpt på tradera :-) Godis tänkte jag och förstod att det var fel, fel fel :-)

Kram

Anonym sa...

Dagens plus vägde lätt upp de tråkiga :)
Kram kram
Gunni

Anonym sa...

Jag forstod aldrig om du hann forbi och halsa pa Gun. Nar du kom och halsade pa mig nar jag hade gjort min hysterektomi sa hade du med dig en stoooor chokladkaka och en resetidning minns jag. Det var mycket uppskattat ...Trevligt med finbesok och sjalvklart far Lucke bestamma maten da!

Lillasyster

Marie KJ sa...

Nä, jag hann inte hälsa på henne och i dag åker hon hem. Svänger förbi henne i helgen i stället!
Kram Kram