26 februari 2013

Lik en kändis?

Har du någon gång fått höra att du är lik en kändis? I min ungdom fick jag höra att jag var lik Anita Ekberg. Ingen komplimang om man som jag såg Anita framför mig som hon ser ut idag, tjock, för mycket smink, sliten. Men tydligen var det den unga Anita som avsågs, vilket stämde i alla fall vad gällde storlek och hårfärg (hon lär ha vägt runt 70 kg när hon blev fröken Sverige)

Kim Novak har också nämnts men den person jag hört flest gånger är Helen Hunt och senast för några veckor sedan (fast lilla Helen väger inte ett gram över 50 kg och det gör ju jag, tyvärr)

Nåväl, Helen hade en underbar klänning på sig på Oscarsgalan i går. Gissa från vem? H&M! DET kunde ha varit jag hahaha!

PS Jag förstår att folk vill vara snälla, ingen skulle väl säga om de tyckte man var lik till exempel Marit Paulsen eller Pomperipossa DS







7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kommer aldrig att glömma när min skruvade ex kollega så att jag var så lik Susanne Reuter......!
Du är fin som Marie, de andra ska vara glada att likna dig!
/Maribel

Anonym sa...

Jag vill ocksa vara lik Helen Hunt. Coolt att ha pa sig en klanning fran h&m. Jag har nog bara fatt hora att jag varit lik en kandis. Cissi Elwin fran Bullen...Hade hellre valt Helen Hunt.

Lill-Asa

Mamma sa...

Och jag fick höra att jag var lik Monica Zetterlund eller Ted Jäderstad!

LindaF sa...

HM!? Hade jag aldrig gissat, men den måste vara designad av någon va!? Jag fick höra när jag var tonåring att jag var lik Pillan Wiberg och Donna i Beverly hills. Du vet oskulden som var tillsammans med David Silver hahahahaha!!!!

Marie KJ sa...

Linda, här märks att jag är 13 år äldre än du, jag har aldrig sett Beverly hills (men har förstås googlat för att kolla) 😀

Åsa E R sa...

Genom åren (och med olika frisyrer och hårfärg) har jag fått höra att jag är lik Sofia Wistam, Annika Sörenstam och Malena Ernman :)

Anonym sa...

:) Jag är iaf lik faster Asta
Gun