05 februari 2015

Smeknamn

Malalas syster heter Marie Curie. Vi kan ju inte kalla henne Marie även om jag gillar mitt namn. Även i Aristocats finns ju en katt med namnet Marie men som sagt det räcker kanske med en Marie i familjen. Tar tacksamt mot förslag vad vi ska kalla henne. 


Middagen med Danielle gick så bra så. Jag var så nervös att det skulle bli tyst/pinsamt så jag frågade henne om hon inte ville ta med sina vänner (de är 4 tjejer som är i Europa på kombinerad jobb/semesterresa) Så vi var ett gäng och det blev aldrig tyst. Jag och Danielle hann även med att prata på tu man hand. En mycket lättsam och trevlig flickvän/sambo han valt min son, som han själv (och otroligt söt!) Av olika annledningar blev det inte pizza heller utan vi tog ett glas vin i Mood gallerian och middag på Sturehof. 
Tjejerna var som barn på julafton över vår vackra stad (eller i ärlighetens namn var det snön de var så exalterade över) Sjukt mycket kläder hade det på sig. Danielle hade en dunjacka och över den en ullrock :) Här ser ni hennes kompis i dubbla dunjackor. Någon av de hade 2 par jeans på sig också :)


5 kommentarer:

LindaF sa...

Malala låter som en indisk krydda, då kan väl den andra heta Curri(y)

Åsa E R sa...

Får ni döpa om henne helt och hållet om ni vill? I så fall finns det några andra namn på kvinnliga nobelprisvinnare som kanske skulle passa på en katt:
Nelly (litteratur 1966)
Pearl (litteratur 1938)
Selma (litteratur 1909)
Betty (fredspris 1976)

Danielle är en fantastisk tjej! En vinstlott helt enkelt

Kram

Mammaxtre sa...

Himla kul att ni fick träffas du och Danielle. Glad för din skull.

Kanske kan katten heta Mazarin eller Charlie. Namnval är svårt.

Kramkram

Anonym sa...

Så otroligt glad att Danielle och tjejerna fick snö. Måste ha varit exotiskt för dom.
Döp katten till Åsa vetja ;)
Kanske inte Åsa men ett annat fint namn på M. Personlig favorit är Molly.

Kram
Lill-Åsa

Anonym sa...

Åh vad kul att få träffa Danielle <3 Ja de har mycket att berätta när de kommer hem (dubbla byxor och dubbla jackor i isbjörnarnas land;)

Ja namn, skulle väl vara i ljud i katt namn eller? M&M är ju en het kombo ;) Så nått av Lottas förslag eller som Åsa sa, Molli (istället för Molly)
Kram
Gun