22 februari 2015

Maj

Vad tror ni om att kalla Marie Curie för Maj? Anspelar lite på Marie, passar både till Malala och passar i hop med Juni :) Kanske blir det så. Det slutar säkert med hon kammer kallas för Majsan men det är väl rart?


I veckan jobb varav 2 arbetsdagar på Magnus Ladulåsgatan. I fredags träffades jag Lotta och Linda hemma hos Lotta som bjöd på sushi och vitt vin. Vi som ju känner varandra rätt väl valde att slå på På spåret efter maten. Och se där, en fråga om Marie Curie ❤️ Men var inte oroliga, skvaller och samtal om livet hanns naturligtvis också med. Lördag efter frukost åkte vi till Gävle. Vi hade planerat att gå på trav men Lukas som kommit hem från Luleå sent på natten var ledig på dagen så jag valde att hänga med honom i stället. Isabells kopis Sara var där. Vi känner henne väl då hon hälsat på oss på Getis några gånger. Som en slump bor hon också i en lägenhet på Täppgatan precis bredvid den Magnus bodde i när vi träffades. Eftersom de bara har ett gästrum bodde vi på hotell. Föreningen Lukas spelar i har någon typ av avtal med en hotellkedja så för 550:- fick vi bo i ett mycket fint rum och få hotellfrukost. Lyx! Efter matchen som de förlorade (konstig match för övrigt, Brynäs var skitabra i 2 perioder men fick inte in pucken, det hade lika bra kunnat stå 5-0 efter 2:a perioden) åkte vi hem och åt himmels god chili och spelade kort. Trots fyrtal i Ess föll jag på målsnöret och fick gratulera inspektörn som vann omgången. 


I morse gick vi hem till Norra Slottsgatan och umgicks innan vi åkte hem. Sen har eftermiddagen gått i katternas tecken. Chattat med ägaren och fodervärden (som de ju bor hos) Vi ska hämta dom fredag den 6 mars. 12 dagar kvar. Jag har kollar på kattsand och kattmat av den sort de är vana vid och jag har kollat transportburar och försäkringar. Innan ens katterna har kommit har jag blivit en galen katttant/crazy catwomen :)3 kommentarer:

Mammaxtre sa...

Det var fint att ses. Tack för vin och underbara tulpaner!

Maj är fint.

Kram

Anonym sa...

Maj blir ju jättebra!
Låter som en bra helg(förutom att Brynäs förlorade).

Välkommen till The Crazy cat Ladies-klubben :)

Lill-Åsa

Marie T sa...

Om hon ska döpas efter en stark kvinna som sin syster Malala tycker jag Moa är bättre efter Moa Martinsson. Men Maj är fint också, men det blir nog Majsan :) Eller Majken? Jag sympatiserar med Brynäs fö. De harvar i botten tillsammans med "mitt" lag Djurgården. Kämpa kämpa!