11 januari 2015

Ungar

I går hade jag den äran att både träffa kattungar och männskoungar. 


I går var även första gången jag var på Lidingö. Där fanns nämligen kattungekullen jag skulle titta på. Jag valde alltså bort Junis vita barnbarn i Uppsala till förmån för en svart. Jag körde bil Södertälje-Lidingö-Sorunda-Södertälje. 15 mil i snöstorm på vägar jag inte hittar. Fy fan vad jag är modig (hade det inte gått bra hade jag sagt, fy fan vad jag är dum) 

Nåväl, tillbaks till ett radhus på Lidingö. När jag kom in så kom alla katter mot mig, satte mig på vardagsrumsgolvet och hade ju nästan bestämt mig för att det var hanen vi skulle ha. Men en liten kattfröken kröp upp i mitt knä och låg sen kvar tills jag skulle åka hem. Jag valde således ingen katt, en katt valde mig. Kullen är född 9 december och har därför fått namn med Nobeltema. Hanen hette Alfred och vår katt heter Malala, en annan flicka hette Marie Curie.  Vecka 10 får hon flytta hem till oss (mannen och barnen har godkänt henne) 


Från Lidingö till min storasyster Gun i Sorunda. Där fanns hennes senaste barnbarn och tillika min guddotters dotter Zelda. Söt som socker! Och pratade lika mycket som katterna. Väl hemma hade inspektörn poker/spel kväll med grabbarna/gubbarna från jobbet. Kände mig liiite överflödig. Gick och la mig tidigt 23 och sov till 08.30!! Vad jag blivit bra på att sova!I dag blev det ingen mil i snöstormen men väl 7 km. Måtte ha bränt massor av kalorier för det för oplogade vägar och motvind. Annars har vi haft en bra dag här hemma, inspektörn och jag. Mjukisbyxor, matlagning och soffhäng. Söndag och vilodag. 


3 kommentarer:

Mamma sa...

Vilka ljuvliga tjejer du träffat! Jättesöt katt tjej. Då har du fått henne när jag kommer hem. Spännande!
Kram

Anonym sa...

Ja visst kan hon snacka lilla Zelda :)
Ja jag fick pulsa söndags jag med, gick hem och tog det sista på löpbandet. I går startade inte det j%#la bandet. Ska bråka med det snart, vill inte ut för det är så himla halt här på skogen.
Kram
Gun

Åsa sa...

Oj så mysigt att få hem en liten kärlekskatt. Vi är så glada att vi fick möjlighet att träffa Zelda när vi var i Sverige. Tyvärr kommer det nog kanske ta ett tag innan vi får träffa er lilla fina tjej, men man vet ju aldrig.

Du får lägga upp mycket bilder 😻