13 januari 2015

Tjugondag Knut

Och jösses vad jag kommer sakna allt jul och adventspynt. Särskilt stjärnan och stakarna. Till stjärnan har vi haft en timer så den har lyst så där milt och fint när man kliver ner för trappan på morgonen. Ska sätta den på en lampa så övergången blir mild samt slösa med levande ljus. Tänka sig att redan halva vintern redan passerat! Nu är det bara 1,5 månad kvar innan vi är i mars som ju är den första av vårmånaderna och också den månaden Malala kommer. 



Vi hade ju också planerat en resa till Australien men som det ser ut skjuter vi på den till november som är vår (Sveriges)kanske "fulaste" månad och deras finaste (enligt min syster som ju bor där) Dumt att lämna landet när det är som bäst. I morse märkte jag att det börjar bli lite ljusare på mornarna. Går ju en sträcka som saknar belysning och nu ser man vart man sätter ner fötterna! Förrädisk isgata var det dock nästan hela promenaden. Man kan gissa att de haft mycket att göra på ortopeden i dag :)

1 kommentar:

mammaxtre sa...

Helt rätt att åka i november. Fy sjutton så tråkig den månaden är. Härligt att höra att det börjar bli ljusare. Jag är livrädd att halka. Galet halt!

Kram