18 december 2014

Julfest och försenad flytt

På bostadsförmedlingens hemsida stod det att vår lägenhet i Årstadal var inflyttningsklar 1 september 2015. I går ringde en man från Stockholmshem och bekräftade att vi var godkända som hyresgäster och berättade om färgval, om området och att det preliminärt är inflttning 1 mars 2016!! FEL sa (skrek) jag 1 september står det på bostadsförmedlingens hemsida. Då står det fel sa mannen lugnt. Shit, vad tråkigt, vi som låg i startgroparna för att kontakta mäklare får nu ge oss till tåls. Försöker se fördelar, vi får en lugn sommar utan rens och flyttfix.


Julfest med jobbet på fina Hasseludden i går. Lite lekar, champagne och bordplacering. Ingen julmat men en fantastikt 3-rätters meny med fina/goda viner. En av fördelarna med att jobba privat är just dylika fesligheter (men den största fördelen är ju att man är närmare beslutsfattarna och har lättare att påverka) Saknar inte att jobba i en politiskt styrd organisation (läs Landstinget) Nackdelen med att bo i Södertälje när dylika festligheter äger rum är inte svår att förstå. Sköteskorna från Västra Götaland fick tågresa upp, hotellnatt och tågresa hem men jag var likt Askungen tvungen att rusa hem just innan underhållningen drog i gång (i år Charlotte Perelli, förra året Eric Gadd) Höll mig vaken på tågresan hem med Kepler i öronen. 


Hemma fanns pappa som kommit ner från Lima. I dag kom nämligen Åsorna hem från Sydney och ämnar fira jul här hemma i Svedala. De har bytlånat hus med en familj i Täby (så praktiskt) Där träffades vi i kväll och åt pizza (Svensk pizza som de saknat over there) Mycket trevligt!


1 kommentar:

Mammaxtre sa...

Trist att set dröjer med inflytt. Den som väntar på något gott.... Kul att Psorna är hemma. Hoppas jag hinner träffa dem.
Kram