28 april 2015

Tillfälligt avbrott

Eller kanske för alltid. Känner att jag inte längre har någon lust vara så offentlig med allt och har heller inget att skriva om. Och om bloggen känns som en last, som ett måste så ska man ju lägga ner. Men vem vet, kanske jag ångrar mig?



16 april 2015

Dagar som går

...hur fort som helst!

Nytt jobb (som ni vet) Jag har kanske världens bästa arbetstid? 07.30-16.12 måndag - torsdag  och15.58 på fredagar (med flextid, har redan 2 timmar + på kontot) Jag hinner bara börja på morgonen och vips så ska man gå hem. Ett bra betyg på att det är roligt. I maj har jag blivit anmäld till en 3-dagars utbildning i  suicidologi för sjuksköterskor (i Norrköping där huvudkontoret ligger) Så intressant!

Någon som missat att vi skaffat kattungar? Annars kommer en bild här, hur vårt kvällsmys kan se ut. 


12 april 2015

Säsongen 2015 har startat


Med sedvanligt kroppsarbete, bastubad (3x15 min) Bad i Östersjön som höll 5 grader, grill och somna i soffan lagom till kaffet och Niofilmen. I dag har vi träningsvärk i låren och vaknade av regn (hög mysfaktor) Kattfröknarna gillade inte att åka bil (men kräktes inte) Gillade stugan men hade en orolig natt och verkade glada att komma hem till Juni. 

I stan har vi sprungit, handlat, lagat mat och ätit. Nu ser vi "När björkarna susa-Jailbirds singers" på SVT play. En bra TV-film om gamla kåkfarare.  Älskar dokumentärer ❤️

10 april 2015

Nytt jobb

Nytt jobb och jag älskart. 
Jag har för första gången på 8 år tagit blodprover och "kännt" på patienter. Jag hittar ju rätt bra på min nya arbetsplats eftersom jag jobbat där förr. Annars är mycket nytt, datajournal är bara ett exempel. Min kollega är också ny och vi är jämngamla och trivs otroligt bra i hop. Det måtte vara en bra arbetsplats eftersom otroligt många av den övriga personalen är kvar. Känner många! Min man är ju ett bra exempel. Han har jobbat där i 25 år. 



Annars väntar en helg i vårens tecken, vi ska åka till Getryggen (äntligen!) Kroppsarbete, sol i ansiktet, god mat och vedeldad bastu. Livet på en pinne!

06 april 2015

Påsken 2015


En bra en, trots riktigt Aprilväder. Har jobbat lite nästan varje dag, promenerat, lagat och ätit god mat. Umgåtts med fina människor, varit på fotboll, ett restaurangbesök, en natt på hotell och en middag hos goda vänner (i Ulriksdal, där har jag aldrig varit förr) I dag avslutar vi påsken med påskmiddag med Elin och Axel (senare, Elin jobbar för Åhlens har öppet alla dagar hela året utom 2 har jag fått lära mig) 

Dagens i-landsproblem. Ska putsa fönster med den superbra apparaten från Kärscher vi fick av pappa i julklapp. Monteras efter konstens alla regler men måste ju laddas innan användning. Då sticker jag ut och springer medans den laddas (ska börja igen, men sakta med att varva gång och löpning) När jag väl hittar mobilen har den 1% ström kvar och utan mobil inten promenad/löpning (har ju både runkeeper och ljudboken i den) Så här sitter jag och väntar på uppladdning....